Despre noi - DAVI Asig Asistent in Brokeraj

     SC DAVI Asig Asistent in Brokeraj SRL - persoana juridica care activeaza pe piata de brokeraj in asigurari din anul 2011. Compania noastra se bucura in prezent de o foarte buna reputatie si recunoastere profesionala si o excelenta relatie cu clientii.

     De-a lungul celor doi ani de existenta DAVI Asig a evoluat pas cu pas adaptandu-se progresului rapid al societatii cu profesionalism si atentie concentrata pe calitatea serviciilor oferite.

     Misiunea noastra este aceea de a oferi in permanenta solutii optime de protectie prin asigurare clientilor nostri, care sa ofere siguranta si securitate financiara pe termen scurt prin solutii de protectie si pe termen mediu si lung prin instrumente de economisire si protectie. Grija noastra sa indreapta in egala masura atat asupra persoanelor fizice cat si asupra companiilor, indiferent de dimensiunea acestora. Nu in ultimul rand, o atentie deosebita este oferita modului in care companiile de asigurari acorda despagubirile cuvenite de drept clientilor nostri.

Date identificare:

SC DAVI Asig Asistent in Brokeraj SRL
Cod Unic de Identificare: 29297512
Nr. Registrul Comertului: J28/699/2011
Adresa: Str. Libertatii, Bl. GA8C, parter
Slatina, jud. Olt